Projektiammattilaisten puolueeton kohtaamispaikka

Yhdistykset

Projektiyhdistys ry

Yleisesittely

Projektiyhdistys kasvattaa jäsenistömme projektitoiminnan ja -johtamisen tasoa, tuloksellisuutta ja arvostusta. Siitä syntyy suomalaisen työn kilpailuetu, joka hyödyttää koko kansantaloutta. Projektiyhdistys on projektiammattilaisten foorumi. Verkotamme eri tapahtumissa projektiosaajia Suomessa ja kansainvälisesti. Projektiammattilainen voi todentaa osaamisensa yhdistyksen myöntämällä kansainvälisesti tunnustetulla IPMA-sertifikaatilla. IPMA sertifikaatteja on myönnetty Suomessa jo yli 4000 projektiammattilaiselle.

Projektiyhdistys on toiminut jo yli 35 vuotta. Yhdistyksellä on yli 4 000 jäsentä yli 600 eri organisaatiosta. Toimintaa organisoi projektialan asiantuntijoista koostuva hallitus sekä toimisto Eteläranta 10, Helsingissä.

Projektiyhdistys on tunnettu ja tunnustettu Suomen johtava projektialan yhdistys. Liity mukaan!

Mitä yhdistys tekee?

Projektiyhdistys tarjoaa projektitoiminnan ammattilaisille tietoa ja parhaita käytäntöjä. Se toimii yhdessä kehittymisen, tiedon jakamisen ja oppimisen foorumina. Tapahtumissa ja lehdissä eri toimialoilla toimivat jäsenet jakavat kokemuksiaan ja näkemyksiään. Yhdistys on kansallisten ja kansainvälisten projektiasiantuntijoiden verkostoija. Meillä on aluetoimintaa Jyväskylässä, Tampereella jaTurussa.

Tarjoamme jäsenillemme mm.:
- Kotimaisen ja kansainvälisen ammattilaisten verkoston
- Ajantasaista tietoa (lehdet, blogit, tapahtumat)
- Foorumin yhteisölliselle oppimiselle
- Kiinnostavia ja ajankohtaisia tapahtumia
- Oppimis- ja keskusteluryhmiä erityiskysymyksissä
- Kansainvälisen henkilösertifioinnin
- Kansainvälisen projektitoiminnan arvioinnin

Yhdistyksen Projektipäivät ovat alan suurin tapahtuma pohjoisessa Euroopassa. Vuotuinen 3PMO -tapahtuma kokoaa johtavat projektitoimistojen ammattilaiset yhteen.

Kenelle?

Projektiyhdistyksen jäsenet ovat monipuolisesti projektialan ammattilaisia. Mikäli olet kiinnostunut kehittämään omaa ja/tai organisaatiosi projektiosaamista, olet tervetullut Projektiyhdistyksen jäseneksi.

Kaikki Projektiyhdistyksen jäsenet ovat automaattisesta kansainvälisen IPMAn (International Project Management Association) jäseniä. Lisätietoja IPMAsta www.ipma.world.

Yhdistyksen tavoite ja missio

Projektiyhdistys parantaa jäsentensä projektitoiminnan ja -johtamisen tasoa, tuloksellisuutta ja arvostusta.

Projektiammattilaisista kehittyy tunnustettu ammattikunta, jonka osaaminen takaa projektien onnistumisen.

Jäsenmaksu:

Kyllä

Kuinka ja miten liityn jäseneksi:

Kotisivut:
Seuraa meitä: Facebook LinkedIN